Livet går over sine bredder

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 19:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Højtlæsning og Læsekredse

DR Romanklubben: "Livet går over sine bredder"

20.04.23
Få nye store læseoplevelser og del dine tanker med andre til vores åbne læsekreds DR Romanklubben. Denne gang skal vi læse "Livet går over sine bredder" af Lea Marie Løppenthin.

Romanklubben finder sted en gang om måneden fra december til maj, men du vælger selv, om du vil tilmelde dig til en, flere eller alle seks gange. Hvis du tilmelder dig til alle seks gange, har du den fordel, at du kan stemme på din favorit til DR Romanprisen til maj 2023.

De 6 romanklubber:

Alle gange 18.30-19.30

Tilmelding

Da der er 8 pladser pr. gang, skal du tilmelde dig ved at bestille en billet.

Du kan tilmelde dig på nyborgbibliotek.dk, på telefon 63337075 eller ved direkte henvendelse på dit bibliotek.

Sådan får du fat i bogen

Kom forbi Nyborg Bibliotek med din billet. Så udlåner vi et læsekredseksemplar til dig, som du låner helt frem til 20. april 2022.

Da det er nye læsekredssæt, har vi endnu ikke modtaget alle. Når du er tilmeldt, får du besked, når bogen kan lånes.

Hvis du bor tættere på Ørbæk Bibliotek eller Ullerslev Bibliotek, kan du låne bogen på dit lokale bibliotek. Tag fat i din bibliotekar, send en mail til bibliotek@nyborg.dk eller ring på 63337075.

Livet går over sine bredder

Felix fra Bruxelles tager toget til København for at besøge sin bedste veninde, men ender til begravelse i Maribo. Begravelsen foregår hos bedemandsvirksomheden Cyklus, der komposterer de afdøde i en sekulær og klimavenlig proces. Her er Ole nyansat som ritualkonsulent og forsøger at tage hånd om de pårørende og sig selv. Jill, Rahim og Ulrikke er gartnere i Cyklus’ haver og er kommet til verden under meget usædvanlige omstændigheder. Karen er virksomhedens idealistiske og ensomme direktør. Hun sender de tre gartnere til Grækenland, hvor de skal hjælpe til med etableringen af en ny filial, men derfra går stort set ingenting som planlagt.

Livet går over sine bredder er en kollektivroman om jord, udbytning, dødsriger og længsel.