Strøm

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 19:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Højtlæsning og Læsekredse

DR Romanklubben: "Strøm"

31.05.23
Få nye store læseoplevelser og del dine tanker med andre til vores åbne læsekreds DR Romanklubben. Denne gang skal vi læse "Strøm" af Michael Holbek.

Romanklubben finder sted en gang om måneden fra december til maj, men du vælger selv, om du vil tilmelde dig til en, flere eller alle seks gange. Hvis du tilmelder dig til alle seks gange, har du den fordel, at du kan stemme på din favorit til DR Romanprisen til maj 2023.

De 6 romanklubber:

Alle gange 18.30-19.30

Tilmelding

Da der er 8 pladser pr. gang, skal du tilmelde dig ved at bestille en billet.

Du kan tilmelde dig på nyborgbibliotek.dk, på telefon 63337075 eller ved direkte henvendelse på dit bibliotek.

Sådan får du fat i bogen

Kom forbi Nyborg Bibliotek med din billet. Så udlåner vi et læsekredseksemplar til dig, som du låner helt frem til 31. maj 2023.

Da det er nye læsekredssæt, har vi endnu ikke modtaget alle. Når du er tilmeldt, får du besked, når bogen kan lånes.

Hvis du bor tættere på Ørbæk Bibliotek eller Ullerslev Bibliotek, kan du låne bogen på dit lokale bibliotek. Tag fat i din bibliotekar, send en mail til bibliotek@nyborg.dk eller ring på 63337075.

Strøm

Eivind, Bruno, Vigga og Kim er helt almindelige mennesker, der drømmer om mere, end der lå i kortene. Vi følger dem fra 60’ernes oprør, autoritetsfald og velfærdsboom, over 70’ernes krise i samfund og samværsformer til 80’erne, hvor både uskylden og det moralske kompas ryger. Romanen tager os med ind i det nybyggede parcelhus og det udsyrede kollektiv, ud på byggepladsen og fabrikken, til Afghanistan med kufferten fuld af hash og om bord i shippingbranchens eventyrlige Wild West.

Strøm er en barsk og bevægende roman, der med sort humor fortæller om en dansk families drømme, håb og almindelige mislykkethed.