Ny opdateringen til biblioteksappen

12.11.20
Du kan nu opdatere appen "Biblioteket" til en ny version i App Store og Google Play. Versionen indeholder mulighed for lånehistorik, ’Noget der ligner’-anbefalinger og en forbedret visning af nyheder og arrangementer.

Lånehistorik og ‘Noget der ligner"- anbefalinger

Med den nye opdatering har du mulighed for at lade appen gemme din lånerhistorik og på baggrund af dette anbefale noget, der ligner dine tidligere lån.

Anbefalingerne bliver automatisk skabt ud fra data om det enkelte materiale, og vises i en karrusel under værket. Den nye anbefalingsfunktion er stadig i et tidligt stadie, men vil løbende blive forbedret. 

"Nødvendige data" og "alle data"

Når du åbner appen efter opdateringen, vil du blive bedt om at acceptere alle data eller kun de nødvendige data. 

De nødvendige data sørger for, at appens grundlæggende funktioner virker, så du f.eks. kan se dine lån og reserveringer.

Accept af alle data giver foruden de nødvendige data appen lov til at gemmen din lånerhistorik, hvilket er nødvendigt, hvis du vil benytte de nye inspirations- og anbefalingsfunktioner. 

Læs mere om privatlivspolitikken for appen via dette link (åbner eksternt indhold i nyt vindue)

Du kan til enhver tid ændre dit valg i "Indstillinger" under "Min side".

Forbedret visning af nyheder og arrangementer 

Den nye opdatering forbedrer visningen af nyheder og arrangementer i app’en. Appen henter automatiske nyhedsartikler og arrangementer fra hjemmesiden, og indtil nu har der været en fejl i indlæsningen, så al tekst har stået ud i én lang køre. Med den nye opdatering vises nyheder og begivenheder ligesom på hjemmesiden med overskrifter og afsnit, der gør det lettere overskueligt.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget med biblioteksappen, er du altid velkommen til at spørge os.