Nyborg Bibliotek
For alle

Fernisering: Design- og arkitekturudstilling af elever fra Nyborg Gymnasium

18.09.19
Kom til fernisering og se de plakater, som eleverne i faget ”design og arkitektur” på Nyborg Gymnasium har fremstillet i anledning af biblioteksbygningens 80 års fødselsdag.

Plakaterne fokuserer på biblioteksbygningens arkitektoniske ramme og fejrer bygningens fødselsdag ved kreativt at sætte fokus på dens arkitektoniske kvaliteter og give nye og måske uventede vinkler på bygningens ikoniske arkitektur og design.

Biblioteksbygningen fylder 80 år

Den 18. september er det præcis 80 år siden, at Nyborg Bibliotek slog dørene op til den nye og meget moderne biblioteksbygning lige i hjertet af Nyborg.

80 år senere bor vi stadig i denne arkitektoniske perle og derfor inviterer vi dig til at fejre vores unikke bygning sammen med os. Dagen er fuld af festlige indslag som bl.a. fødselsdagsreception, spændende foredrag, rundvisninger, udstilling og musik.