Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:15
Pris
165 Kr
Lokalitet
Bastionen Nyborg
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For alle
Bestil billet(ter)
Alle

Peter Pan - en familieforestilling

18.03.18
En fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land

Igen i år inviterer Nyborg Bibliotek, i samarbejde med Nyborg Teaterforening, til en fantastisk familieforestilling opført af Folketeateret.

Historien om Peter Pan - drengen, der ikke vil være voksen - er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn. De tre søskende Wendy, John og Michael flyver med Peter Pan til det fantastiske land Ønskeøen, hvor de stifter bekendtskab med pirater, feer, havfruer og indianere. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre, men for Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy noget anderledes, end han havde tænkt sig.

I Folketeatrets opsætning kan publikum se frem til en ny og moderne opsætning, der skruer op for spændingen og puster nyt liv i den gamle klassiker med en farverig og eventyrlig scenografi.

I forestillingen medvirker bl.a. Lars Bom – kendt fra tv-serien ”Rejseholdet” - som Peter Pans ærkerival Kaptajn Klo og Ramasjang-stjernen Mille Gori – bedre kendt som Motor Mille – i rollen som Wendy.

Billetter:
Kan købes via billetten.dk

(Fra 6 år)

 

Der er mulighed for at låne forskellige udgaver af ”Peter Pan” som billedbog, roman, DVD og Blu-Ray på Nyborg Bibliotek.