Nyborg Bibliotek
For alle

Udstilling af Wegners originale møbler

18.09.19 - 30.09.19
I anledning af biblioteksbygningens 80 års fødselsdag udstiller vi nogle af designeren Hans J. Wegners originale unikamøbler, som han designede specielt til Nyborg Bibliotek.

Møblerne er udstillet ved indgangen til Nyborg Bibliotek, hvor du kan se de to forskellige stolemodeller fra voksenudlånet, en taburet og stol til børneudlånet samt et skrivebord.

Du kan opleve udstillingen i åbningstiden fra 18. september til og med 30. september.

Biblioteksbygningen fylder 80 år

Den 18. september er det præcis 80 år siden, at Nyborg Bibliotek slog dørene op til den nye og meget moderne biblioteksbygning lige i hjertet af Nyborg.

80 år senere bor vi stadig i denne arkitektoniske perle og derfor inviterer vi dig til at fejre vores unikke bygning sammen med os. Dagen er fuld af festlige indslag som bl.a. fødselsdagsreception, spændende foredrag, rundvisninger, udstilling og musik.