Børn

Børneteater: Chappers rumrejse kl. 13.00

17.10.17
Kom med i det mobile teater

Kulturskyen - Nyborg Kulturskole, der består af Nyborg Bibliotek, Bastionen, Nyborg Musikskole og Nyborg Slot afholder mini teaterfestival for børn i efteråret 2017.

Den tredje forestilling i teaterfestivallen er Chappers rumrejse med Teater Vestvolden. En fantasifuld rejse ud i rummet med Chapper (bl.a. kendt fra DR) , der begiver sig ud mellem stjerner og planeter. Han har nemlig fået at vide af hans mor, at hans elskede morfar nu bor på en stjerne...Undervejs møder han både flyvende tallerkner, rumvæsner og en mystisk mælkevej. En forestilling fuld af animationer. En sjov, men også rørende fortælling om at lede efter noget, man har mistet… Krydret med rap, sang og alien-beatbox.

Chappers rumrejse spilles i den røde teaterbus, der er et mobilt teater på fire hjul. Teaterbussen er inklusiv teatersal, lyd, lys, teknik og scenografi og tilskuerpladser. En oplevelse i sig selv og en løsning, hvor skoler og institutioner kan præsentere børnene  for scenekunst på en enkel og nem måde.

Varighed: 45 minutter
Aldersgruppe: 5-9 årige og deres voksne - på grund af begrænset plads i bussen henstiller vi til at der kun følger en voksen med per barn. Der er plads til 35 børn og max 10 voksne pr forestilling.
Sted: Den røde teaterbus vil holde på  Stendamsgade 2 - 4 lige overfor Nyborg Bibliotek.
Billetter: Gratis, men skal bestilles her fra den 10. oktober 2017. Både børn og voksne skal have billet.
Arrangør: Nyborg Bibliotek

Generelt for arrangementer

• Skal du ikke bruge din billet alligevel? Billetter I ikke kan benytte alligevel bedes afleveret/returneret (dette gøres ved at skrive en mail til tol@nyborg.dk), så andre kan få glæde af dem.
  • Er der udsolgt? Evt. uafhentede billetter kan fås ved indgangen 15 minutter før forestillingens start.
  • Der er adgang til salen ca. 5-10 minutter før forestillingen går i gang.
  • Kom venligst til tiden. Vi kan desværre ikke lukke publikum ind, når først forestillingen er startet. Det forstyrrer for meget.
  • Aldersgrænser bedes overholdt. Mindre børn og spædbørn kan forstyrre de andre deltageres oplevelse.
  • Slikposer og lignende bedes ikke medbragt.
  • Fotografering under teaterforestillingerne er ikke tilladt.
  • Barnevogne og lignende kan ikke medbringes.