Bastionen
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Teaterforestilling: Kæmpen som ikke havde hjerte i livet

16.03.18
Syddjurs Egnsteater opfører "Kæmpen som ikke havde hjerte i livet"

En kæmpe har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter og mennesker forvandles til sten. Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen.
På sin vej knytter han nye venskaber, som hjælper ham på den farefulde færd. Historien om kæmpen og den tapre kongesøn er et fortryllende flot dukkeeventyr om at have hjertet på det rette sted.

Praktisk:
Varighed: 45 minutter
Aldersgruppe: 4-10 årige og deres voksne.
Sted: Bastionen, lille sal, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.
Billetter: Gratis, men skal hentes her fra den 9.3. 2018. Både børn og voksne skal have billet.

Arrangør: Kulturskyen - Nyborg Kulturskole, der består af de fire kulturinstitutioner: Nyborg Bibliotek, Bastionen, Nyborg Musikskole og Nyborg Slot

OBS Praktisk info for arrangementet:
  • Skal du ikke bruge din billet alligevel? Billetter I ikke kan benytte alligevel bedes afleveret/returneret (dette gøres ved at skrive en mail til tol@nyborg.dk), så andre kan få glæde af dem.
  • Er der udsolgt? Evt. uafhentede billetter kan fås ved indgangen 15 minutter før forestillingens start.
  • Der er tidligst adgang til salen ca. 5-10 minutter før forestillingen går i gang.
  • Kom venligst til tiden. Vi kan desværre ikke lukke publikum ind, når først forestillingen er startet. Det forstyrrer for meget.
  • OBS: Aldersgrænser bedes nøje overholdt. Mindre børn og spædbørn kan ikke med bringes, idet det forstyrrer de andre deltageres oplevelse i al for høj grad. Barnevogne, klapvogne og lignende kan heller ikke medbringes i teatersalene.
  • Slikposer og lignende bedes ikke medbragt.
  • Fotografering under teaterforestillingerne er ikke tilladt.