Den Grønne
Børn

Tossede Tirsdage: Børne- og familiekoncert m. Folkemusikorkestret Svøbsk

17.07.18
Svøbsk Kvartet spiller en familie/børnekoncert, som har turneret land og rige rundt de sidste 8 år.

Svøbsk spiller koncert med instrumenterne Violin, harmonika, klaver, trommer… og så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl.

Børnene oplever mere end en traditionel koncert, for undervejs indtager Svøbsk publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab. Svøbsk har de sidste ti år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de fire musikere skaber en fortryllende stemning, musikalsk tæt sammenflettede som i pardansen svøbsk, der har lagt navn til gruppen.

Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande og musikerne trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respekt for den traditionen.

Alder: Især for børn fra 4 år og deres voksne.

Varighed: Ca. 45 minutter

Arrangementet er gratis og kræver ikke billet, så I møder bare op.

Se det fulde program for Sommerunderholdning og Sommeraktiviteter for Børn og Unge her.

Sted:
"Den Grønne"
Gasværksvej 2
5800 Nyborg

PRAKTISK INFO:

1) Husk at medbringe noget I kan sidde på.

2) Tjek vejrudsigten, inden I tager afsted, så I er klædt rigtig på, i tilfælde af regn.

3) I er hjerteligt velkomne til at medbringe en picnickurv, og gøre en familieudflugt ud af dagen.