Den Grønne
5800 Nyborg
For børn
Børn

Tossede Tirsdage: Dissing og Las med ”Min mormors gebis”

02.07.19
Tossede Tirsdage 2019 bliver skudt af med et brag af en koncert for børn og deres voksne, når Trioen Dissing og Las sætter en fest i gang med deres musikalske fortolkninger af Jakob Martin Strids populære børnebog ”Min mormors gebis”.

Dissing og Las’ musikalske fortolkninger er i tråd med bogens anarkistiske stil, så du kan se frem til både frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde.

- Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os drive med. (…) vi har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen. .

Du kan se frem til sjove Jakob Martin Strid rim som ”Medister Minister Fister”, ”Araberkomplot”, ”Der Bor En Mand I En Pære”, ”Åge Emanuel Ordklog” og selvfølgelig ”Min Mormors Gebis”.

Jakob Martin Strid

Illustrator og forfatter Jakob Martin Strid er blevet en af Danmarks største og bedst sælgende nulevende børnebogsforfattere. Foruden de to humoristiske bøger med børnerim ”Mustafas kiosk” og ”Min mormors gebis” har Strid skrevet en lang række populære børnebøger om bl.a. Lille Frø, Mimbo Jimbo og ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære”. Han har modtaget en række priser for sit arbejde – bl.a. Kronprinsparrets Kulturpris 2012.

Tossede Tirsdage

Hver sommer inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til gratis underholdning for børn og deres voksne hver tirsdag i juli. Alle arrangementerne finder sted på ”Den Grønne”, Gasværksvej 2 i Nyborg.