Den Grønne
Børn

Tossede Tirsdage: Familieforestillingen FOREVER YOUNG

31.07.18
Teatergruppen Brændende Kærlighed præsenterer familieforestillingen: "FOREVER YOUNG – jagten på evig ungdom"

Brødrene Young er et legendarisk firma, der gennem flere århundreder har været leveringsdygtige i mixture for og imod snart sagt alt. Få evner som de at sælge drømmen om evig ungdom og akut helbredelse. De har remedier for enhver skavank:
Grundangst, impotens, tøven, eksistentiel hikke, halsbrand, hårtab, tør og glansløs vrede, rodløshed, modløshed, falsk hæshed og hul hoste.

Mottoet er: Der findes midler nok og vi behøver ikke at finde os i noget.

FOREVER YOUNG er en satire over skønheds- og medicinalindustriens metoder og over tidens angst for alderdom og fysisk- og psykisk udu. FOREVER YOUNG fremføres af en løsluppen herretrio, der helt i Teatret Brændende Kærligheds ånd, og med stor fysik, fører publikum gennem historien om jagten på evig ungdom.

Alder: Børn fra 6 år og deres voksne.

Varighed: Ca. 50 minutter

Medvirkende: Søren Møller Pedersen, Glenn Ziqver Xavier, Jens Kløft
Tekst: Annegrete Kraul og Jens Kløft
Instruktion: Bodil El Jørgensen

Arrangementet er gratis og kræver ikke billet, så I møder bare op.

Se det fulde program for Sommerunderholdning og Sommeraktiviteter for Børn og Unge her.

Sted:
"Den Grønne"
Gasværksvej 2
5800 Nyborg

PRAKTISK INFO:

1) Husk at medbringe noget I kan sidde på.

2) Tjek vejrudsigten, inden I tager afsted, så I er klædt rigtig på, i tilfælde af regn.

3) I er hjerteligt velkomne til at medbringe en picnickurv, og gøre en familieudflugt ud af dagen.