Den Grønne
5800 Nyborg
For børn
Børn

Tossede Tirsdage: Palle Pirat med "Skæg og skumsprøjt"

23.07.19
Palle Pirat er tilbage med det nye show ”Skæg og skumsprøjt”. Tag med piraten Benni Rabalder og piratpige Lisbeth Syngesild ud på en musikalsk rejse på de syv have.

I det nye show ”Skæg og skumsprøjt” har Benni Rabalder fået piratstress. Der er nemlig meget at se til som piratkaptajn, når man ikke har prøvet det før. Ikke mindst skal der holdes styr på besætningen, alle guldskattene og den medbragte proviant. Skal der betales told af fundne skatte? Og hvad med hvidvaskning af besætningens tøj? Og må en pirat bruge GPS til at finde en skat?

Benni grubler, lader skægget gro og må på Mindfullnesskursus for pirater. Men heldigvis virker sang og musik og beroligende.

Tossede Tirsdage

Hver sommer inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til gratis underholdning for børn og deres voksne hver tirsdag i juli. Alle arrangementerne finder sted på ”Den Grønne”, Gasværksvej 2 i Nyborg.