Børn

Tossede Tirsdage: Rockpiraten Sorte Fjæs

18.07.17
Sjov og musik

Sjov og musik med rockpiraten Sorte Fjæs og skibshunden Luffe. Musikken er nyt  originalt materiale krydret med velkendte børnesange, som de små nyder at synge med på. Børnene bliver inddraget i forestillingen med dans og bevægelse. Kaptajn Sorte Fjæs og Skibshunden Luffe, er begge kendt fra børneunderholdningsshowet ”Rockpiraterne”.
Kaptajn Sorte Fjæs spilles af Claus Lykke - vokal, guitar, trommer, våben, percussion og spændende lydeffekter. Claus har over 30 års erfaring som musiker, komponist, tekstforfatter og underholder.
Skibshunden Luffe: Luffe har sejlet med Rockpiraterne i mange år og viger aldrig fra kaptajnens side. Luffe er dygtig til at sove og passe på kaptajnens guldbarre - nogle gange fortæller Luffe også en lille historie.

Praktisk information:
Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.  Ret til ændringer eller aflysninger forbeholdes. Det er gratis at deltage. Husk noget at sidde på - et tæppe eller din egen klapstol. I tilfælde af dårligt vejr kan forestillingerne blive flyttet til Nyborghallen, Halvej 1.
Hvis du er i tvivl så spørg på Nyborg Bibliotek tlf. 6333 7075.
Målgruppe: 3 - 7 år

Arrangør:
Nyborg Kommune, Kultur- og Fritidsafdelingen og Nyborg Bibliotek.

Sted:
"Den Grønne" - et stort agrønt udendørs areal, der ligger ved Gasværksvejs 2, 5800 Nyborg. Find vej til Den Grønne her