Biografen, Nyborg Gymnasium
Foredrag og Debat

Offentligt foredrag: Big Bang og det usynlige univers

05.10.21
Nyborg Gymnasium og Nyborg Bibliotek inviterer dig til livestreaming af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab - denne gang om Big Bang og mørkt stof.

Det usynlige univers

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke, hvad det er. Uden det mørke stof ville vi, og livet, imidlertid ikke eksistere. Til dette foredrag kan du blive klogere på, om den nyeste forskning i kosmologi løfter lidt af sløret for, hvad det usynlige univers egentligt består af.

Dagens forelæser er: Steen Hannestad, Professor i astronomi, Institut for Fysik og Astronomi v. Aarhus Universitet.

Arrangementet finder sted i biografen på Nyborg Gymnasium.

Da der er et begrænset antal pladser, skal du tilmelde dig til Ditte Katrine Kristensen på mail dkr@nyborg-gym.dk.

Arrangementet følger regeringens og sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte. Hvis der sker ændringer eller arrangementet aflyses, vil vi informere om det her på siden.