Biografen, Nyborg Gymnasium
Foredrag og Debat

Offentligt foredrag: Den inderste kerne

11.11.21
Nyborg Gymnasium og Nyborg Bibliotek inviterer dig til livestreaming af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab - denne gang om Jordens indre.

Jordens indre

Hør om den danske seismolog Inge Lehmanns liv og forskningskarriere. Herunder hvordan hun vha. seismiske trykbølgers hastighedsfordeling blev verdensberømt ved at opdage at Jorden har en indre kerne og at Jordens indre dermed er tredelt og ikke todelt.

Forelæser: Forfatter Lotte Kaa Andersen og Professor i Geofysik David Lundbek Egholm, Institut for Molekylærbiologi og Genetik – Neurobiologi, Aarhus Universitet.

Arrangementet finder sted i biografen på Nyborg Gymnasium.

Da der er et begrænset antal pladser, skal du tilmelde dig til Ditte Katrine Kristensen på mail dkr@nyborg-gym.dk.

Arrangementet følger regeringens og sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte. Hvis der sker ændringer eller arrangementet aflyses, vil vi informere om det her på siden.