Biografen, Nyborg Gymnasium
Nyborg Bibliotek, Nyborg Gymnasium
For alle
Foredrag og Debat

Offentligt foredrag: Magtfulde mikrober der gavner dig

18.05.21
Nyborg Bibliotek og Nyborg Gymnasium inviterer dig til livestreaming af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab - denne gang om magtfulde mikrober der gavner dig

Magtfulde mikrober der gavner dig

Bliv klogere på nyeste forskning om de bakterier, svampe og virus som lever i og på hver enkelt af os livet igennem. De styrker vores modstandskraft mod farlige mikrober, beskytter os mod kroniske sygdomme og påvirker vores hjerne og stofskifte positivt.

Arrangementet finder sted i biografen på Nyborg Gymnasium.

Da der er et begrænset antal pladser, skal du tilmelde dig til Mikkel Kresten Hermansen på mail mhm@nyborg-gym.dk.

Arrangementet vil følge regeringens og sundhedsmyndighedernes til den tid gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte. Hvis der sker ændringer eller arrangementet aflyses, vil vi informere om det her på siden.