Biografen, Nyborg Gymnasium
Foredrag og Debat

Offentligt foredrag: Pandemier i de sidste 200 år

26.10.21
Nyborg Gymnasium og Nyborg Bibliotek inviterer dig til livestreaming af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab - denne gang om pandemier de sidste 200 år.

200 års pandemier

Hvad kan vi lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier – f.eks. pesten, spansk syge, kopper, kolera og mæslinger? Nye matematiske modeller giver os indsigt i, hvordan fremtidige epidemier udvikler sig – herunder COVID-19-pandemien.

Forelæser: Lone Simonsen, Professor i folkesundhed, Institut for Naturvidenskab og Miljø, Roskilde Universitet.

Arrangementet finder sted i biografen på Nyborg Gymnasium.

Da der er et begrænset antal pladser, skal du tilmelde dig til Ditte Katrine Kristensen på mail dkr@nyborg-gym.dk.

Arrangementet følger regeringens og sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte. Hvis der sker ændringer eller arrangementet aflyses, vil vi informere om det her på siden.