Nyborg Bibliotek
5800 Nyborg
For alle
Hjælp til det digitale

Den Digitale Time: "Digitale Mødefora på nettet"

24.09.20
Denne gang sætter vi fokus på det digitale mødefora. Hvilke apps og sider er der, og hvordan bruger man dem?

Under coronanedlukningen blomstrede de mange digitale mødesteder, og selvom de fysiske møder er vendt tilbage, har mange set en mulighederne i det digitale mødefora til at kommunikere med dem, du ikke har mulighed for at mødes med hver dag. Derfor sætter vi denne gang fokus på det digitale mødefora.

Den Digitale Time

Den digitale Time er et åbent tilbud til alle, der ønsker hjælp til computer, tablet eller smartphone.

Kom og få gode idéer, tips og tricks. Vi stiller skarpt på alt lige fra bibliotekets hjemmeside til udbuddet af digitale tjenester og selvbetjeningsløsninger.

Læs mere her!

Arrangementet tager naturligvis højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger ifht. coronasmitte.