Jul i den gamle kongeby

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Højtlæsning og Læsekredse

Lydbogsindlæser Paul Becker fortæller og læser højt for voksne

12.12.21
Lyt med og kom i julestemning, når den prisvindende lydbogsindlæser Paul Becker fortæller om sine oplevelser og erfaringer som professionel indlæser krydret med live oplæsning af Charles Dickens' udødelige klassiker "Et Juleeventyr".

Kom med bag mikrofonen

Paul Becker var gennem 28 år TV 2 og senere TV 2 Charlies stemme. I 2011 vandt han lydbogsprisen for indlæsning af Jonas Jonassons roman "Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt" og i 2018 blev han af eReolens brugere kåret til en af landets tre mest populære indlæsere. 

Becker har gennem tiden indlæst mere end 700 titler og denne eftermiddag kan du komme med ham bag mikrofonen og høre om, hvordan han samarbejder og sparrer med forfattere og oversættere, hvordan selve indlæsningen foregår og hvad der gør en lydbog god. 

Et Juleeventyr

Paul Becker vil læse højt af Charles Dickens' juleklassiker "Et Juleeventyr" fra 1943. Den charmerende og uhyggelige historie om gnieren Ebenezer Scrooge, der julenat kommer på en rejse med tre juleånder for at lære at blive et godt menneske, har lige siden udgivelsen bjergtaget børn og voksne i hele verden. Nu kan du opleve brudstykker af historien live med en af Danmarks mest populære lydbogsindlæsere.

Billetter

Da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet.