Litteratur Voksne

AFLYST: Mød forfatteren bag ”Kongeord” - Jens Andersen

Annulleret
Billede af Jens Andersen og bogforsiden til "Kongeord".
Foto: Les Kaner
Jens Andersen har desværre været nødsaget til at aflyse arrangementet.
Tid
19:00 - 21:00
Pris
Unummereret siddeplads: 90 kr.
Sted
Bastionen
Adresse

Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg
Danmark

Kom med helt ind i det biografiske maskinrum, når den prisvindende biografiforfatter, Jens Andersen, fortæller om sit arbejde og imponerende forfatterskab, der bl.a. har budt på bestsellere om H.M. Kong Frederik X, H.M. Dronning Margrethe, Kim Larsen, Tove Ditlevsen og Astrid Lindgren.

Med masser af morsomme og tankevækkende eksempler fra forfatterskabet, vil Jens Andersen fortælle om arbejdsprocessen og de etiske overvejelser der følger med, når du portrætterer virkelige mennesker på papiret. Han vil især fokusere på tilblivelsen af ”Kongeord” og ”Under bjælken” samt mødet med Konge Frederik.

For er der forskel på at give stemme til en levende konge og en afdød digter? Hvordan griber man arbejdet med en biografi an?  Og hvad er de største udfordringer som biografisk forfatter? Det og meget mere kan du få svar på i løbet af aftenen, hvor der også vil være mulighed for at få signeret bøger.

Jens Andersen er ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet. Han har bl.a. modtaget Læsernes Bogpris, Georg Brandes-prisen og Søren Gyldendal-prisen for sine biografier.

Billetkøb

Billetterne koster 90 kr. stykket.

Du kan købe billet til arrangementet via billet-knappen eller ved direkte henvendelse på Nyborg Bibliotek, hvor du kan betale kontant eller med MobilePay.

Ledsagerbillet

Ledsagerbilletter kan bestilles gratis til alle vores arrangementer. Kontakt os på bibliotek@nyborg.dk, når du har købt billet til dig selv, og oplys dit ordrenummer. Så sender vi dig en ledsagerbillet.

Ledsagerbilletten er kun gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.