I nærområdet og online
Onlinebegivenheder

Gør Gode Gerninger og hjælp coronakrisens børn

11.01.21 - 06.02.21
Er du barn i Nyborg Kommune og har du lyst til at hjælpe nogle af de børn, der er hårdest ramt af coronakrisen? Så gør en god gerning i Nyborg inden Danmarks Indsamling 6. februar 2021 og vær med i projektet "Gode gerninger".

Sådan deltager du

For at deltage, skal du gøre en god gerning for nogen i dit lokalområde og registrere din gode gerning på dr.dk/godegerninger.

Du er velkommen til at vehæfte et billede eller en video af den gode gerning, men det er ikke et krav. Efterfølgende kan du printe et diplom på, at du har deltaget.

Din gode gerning skal opfylde én af de følgende 10 kategorier:

• Indsaml noget skrald
  • Hjælp dyrene i naturen / haven
  • Hjælp din nabo
  • Bag en kage til en, du vil glæde
  • Ring / skriv til dine bedsteforældre
  • Send en hilsen til nogen på et plejehjem
  • Hjælp nogle nybagte forældre
  • Gå en tur med en ven / nabo / familiemedlem
  • Gør en hemmelig tjeneste for nogen
  • Læs en historie højt for et andet barn

nb! Du skal selvfølgelig huske at følge regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitten, når du udfører din gode gerning.

Rigtig god fornøjelse!

Du kan gøre en forskel

Projektet "Gode Gerninger" afholdes som en del af Danmarks Indsamling i et storstilet samarbejde mellem DR Ramasjang, Danmark Biblioteker og en række andre aktører. Ved at deltage i projektet, er du med til at samle penge ind til coronakrisens børn i Syrien, da Novo Nordisk Fonden donerer 20 kr. til Danmarks Indsamling for hver god gerning.

Danmarks Indsamling 2021

Danmarks Indsamling er et samarbejde mellem DR og 12 danske organisationer. Hvert år har indsamlingen et nyt tema, og i år sættes der fokus på coronakrisens børn.

Novo Nordisk Fondens donation i forbindelse med projektet "Gode Gerninger" går til et Danmarks Indsamlings-projekt i Syrien. Projektet administreres af Røde Kors og bidrager aktivt til FN’s Verdensmål. Røde Kors støtter krigsramte børn og unge i Syrien med at genopbygge deres mentale og fysiske sundhed samt styrke deres evne til at skabe sig en bedre fremtid.