For alle
Onlinebegivenheder

Rejs med til Det tidligere Jugoslavien fra din stue

24.11.20 - 25.11.20
Tag med på en digital og 100 procent coronasikret rejse til Det tidligere Jugoslavien, som du kan deltage i fra din computer eller tablet uden at skulle forlade huset.

Onlinerejsen til Det tidligere Jugoslavien

Mange danskere har været i Jugoslavien, mens det stadig eksisterede. De kender området, men har alligevel svært ved at finde ud af, hvilke lande der er opstået efter Jugoslaviens sammenbrud, hvor de enkelte lande ligger og hvorfor det pludselig gik helt galt. Bliv klogere på dette og meget mere med denne rejse. Undervejs er der oplysning og foredrag, billeder og film, mad og kultur og spændende mennesker.

Der vil være afsat tid og rum til samtale mellem deltagerne via skærmen, så du på ”rejsen” både oplever og deltager, hvis du har lyst. Samtalerne foregår i mindre grupper.

Læs mere og tilmeld dig via dette link (åbner eksternt indhold i nyt vindue)

Fire digitale rejser

Denne rejse er én af 4 planlagter onlinerejser i november og december.

De fire destinitioner er:

• 3.-4. november: Estland, det lille nordiske land hvor Dannebrog faldt ned
  • 10.-11. november: Rumænien og Bulgarien, to af de nyeste EU-medlemmer
  • 24.-25. november: Det tidligere Jugoslavien - hvad er det for lande i dag?
  • 8.-9. december: Spanien, hvad er det for et land, udover at være et yndet feriested?

Hvem står bag?

Rejserne er arrangeret af DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet) med Røde Kors og Ældresagen som samarbejdspartnere.

Rejserne er for alle, men støttet af Kulturministeriets pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen. Derfor er tilbuddet gratis.