For alle
Køb billet(ter)
Onlinebegivenheder

Rejs med til Spanien fra din stue

08.12.20 - 09.12.20
Tag med på en digital og 100 procent coronasikret rejse til Spanien, som du kan deltage i fra din computer eller tablet uden at skulle forlade huset.

Onlinerejsen til Spanien

Mange kender mest Spanien fra ferier, men Spanien er mange ting. Det afhænger af, om du er i Madrid, Barcelona eller Andalusien, på en af de mange øer eller i et klippelandskab ved kysten i Galicien. Spanien er kendt i hele verden for gastronomi, film, fodbold, kultur og meget mere, men nogle indbyggere føler sig slet ikke som spaniere. Undervejs er der oplysning og foredrag, billeder og film, mad og kultur og spændende mennesker.

Der vil være afsat tid og rum til samtale mellem deltagerne via skærmen, så du på ”rejsen” både oplever og deltager, hvis du har lyst. Samtalerne foregår i mindre grupper.

Læs mere og tilmeld dig via dette link (åbner eksternt indhold i nyt vindue)

Fire digitale rejser

Denne rejse er én af 4 planlagter onlinerejser i november og december.

De fire destinitioner er:

• 3.-4. november: Estland, det lille nordiske land hvor Dannebrog faldt ned
  • 10.-11. november: Rumænien og Bulgarien, to af de nyeste EU-medlemmer
  • 24.-25. november: Det tidligere Jugoslavien - hvad er det for lande i dag?
  • 8.-9. december: Spanien, hvad er det for et land, udover at være et yndet feriested?

Hvem står bag?

Rejserne er arrangeret af DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet) med Røde Kors og Ældresagen som samarbejdspartnere.

Rejserne er for alle, men støttet af Kulturministeriets pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen. Derfor er tilbuddet gratis.