Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Voksne

Historiefortælling med Anette Skov

08.09.19
Oplev historiefortællingens nærvær, når Annette Skov bl.a. fortæller "Rødhalsen" af svenske Selma Lagerlöf, den norske historie "Faderen" af Bjørnstjerne Bjørnson og den islandske myte "Sælkvinden".

Mundtlige fortællinger

Mundtlig fortælling var karakteristisk for 1800-tallets almuekultur, hvor folkene på gårdene i aftentimerne samledes om langbordet. I en tid hvor hverken radio eller fjernsyn var opfundet, var den mundtlige fortælling en underholdning, der lå lige for. Oplev selv historiefortællingens nærvær, når Anette Skov fortæller på Nyborg Bibliotek.

Anette Skov har som fortæller en forkærlighed for alvorlige historier og siger, at historier rejser spejle, hvori vi kan se os selv. Historier kan give perspektiv til det, der er tilbagelagt, mod på det, der er nært forestående og forhåbninger til det, der venter os. Historier forbinder nutiden med fortiden og fremtiden. Historier er fugematerialet til de smådele, der udgør vores liv.

Norden i Nyborg

Norden i Nyborg er en kulturfestival over fire dage, hvor du kan blive inspireret og opleve, lytte, synge, diskutere og smage Norden. 

Vi fejrer det nordiske kulturfællesskab og viser dig kulturoplevelser - ikke bare fra Danmark, men også fra vores naboer i Norden.

Du kan opleve Norden i Nyborg fra 5. til 8. september 2019 i Nyborgs gamle bykerne.

Med Nyborg Bibliotek

Nyborg Bibliotek har denne dag åbent kl. 11.00-15.00.

Se det fulde program for Norden i Nyborg med Nyborg Bibliotek her.

Se det fulde program for Norden i Nyborg her.