Kirsten anbefaler bøger på Nyborg Bibliotek

16.03.17
Inspiration til gode læseoplevelser

OBS: Dette arrangement er udsolgt. Men du kan stadig få en plads til samme arrangement i henholdsvis Ørbæk eller Ullerslev.
Få inspiration til gode læseoplevelser med Kirsten Lindø Dolberg-Møller, der er mag.art. i nordisk litteratur og bibliotekar ved Nyborg Bibliotek. Arrangementet afholdes både i Nyborg, Ullerslev og Ørbæk.

Igen i år vil Kirsten præsentere udvalgte bøger – lige fra romaner og krimier til spændende faglitteratur. Kig forbi og få Kirstens anbefalinger af denne sæsons nye udgivelser og et par ældre bøger.

Kaffe og te serveres undervejs.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til arrangøren skal der bestilles billet her

Du er også meget velkommen til at komme på biblioteket, hvor vi gerne bestiller og udskriver billetten for dig.

Tidspunkt:
Nyborg Bibliotek: Torsdag 16. marts kl. 19.30-21.00

OBS: Boganbefalingerne afholdes også på  Ørbæk Bibliotek: Torsdag 23. marts kl. 16.30-18.00 og på  Ullerslev Bibliotek: Mandag 27. marts kl. 16.30-18.00