Fotograf: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90 Kr
Lokalitet
Østfyns Museer
Stendamsgade 9
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Bestil billet(ter)
Voksne

Mød forfatteren Thomas Korsgaard

28.03.19
Kom med når Nyborg Bibliotek inviterer til en aften i selskab med den talentfulde og anmelderroste unge forfatter Thomas Korsgaard, der med sine delvist selvbiografiske romaner har taget landet med storm.

Du kan se frem til to spændende timer, hvor Thomas Korsgaard vil vil snakke om sine to kritikerroste romaner og hvordan det er at skrive selvbiografisk. Det er muligt at stille spørgsmål, og hvis man medbringer sin bog til arrangementet, er det muligt at få den signeret i pausen.  

Om forfatteren:

Thomas Korsgaard (f. 1995) debuterede i vinteren 2017 med den kritikerroste roman ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”, der vakte stor opsigt med hans udtalelser om, at flere dele af bogen er baseret på hans egen opvækst i fattige kår. Romanen fik ros fra bl.a. Suzanne Brøgger og Statsminister Lars Løkke Rasmussen anbefalede den på Facebook.

I sine romaner skriver Thomas Korsgaard forholdet mellem land og by, ensomhed, dysfunktionelle familier, og mistrivsel. Han er i øjeblikket aktuel med romanen ”En dag vil vi grine af det” fra 2018, som er efterfølgeren til hans debutroman. 

Sted:

Bemærk at arrangementet finder sted ved Østfyns Museer på Stendamsgade 9

Materialer