Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
For alle

Få en snak om ordblindhed

29.09.20
Kom forbi VUC’s stand på Nyborg Bibliotek i Ordblindeugen og få en snak om ordblindhed og hjælpemidler.

Standen har åbent tirsdag 29. september kl. 15-17 og fredag 2. oktober kl. 11-13.

Ordblindeugen

Ordblindeugen er en fast tilbagevendende begivenhed, der finder sted hvert år i uge 40. Her sætter uddannelsesinstitutioner, biblioteker og andre aktører fokus på ordblindhed og hjælpemidler til ordblinde sammen med de landsdækkende organisationer Nota, Dysleksisforeningen i Danmark og Netværkslokomotivet.

Vi håber, du har lyst til at komme med, når AOF Center Odense, Nyborg Gymnasium, VUC, Læseklassen, PLC’erne og Nyborg Bibliotek sætter fokus på Ordblindeugen i Nyborg gennem en række fysiske arrangementer.

Du kan se alle arrangementerne via dette link!

Vi tager naturligvis højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. coronasmitte

Nyborg Kommune, Nyborg Gymnasium, HF VUC Fyn, AOF, Nyborg Bibliotek