Aktivitetshuset Sprotoften
Køb billet(ter)

Kom til Workshop om Ordblindhed og Hjælpemidler

01.10.20
Er du ordblind, pårørende til en ordblind eller fagligt interesseret i ordblindhed? Så kom med til denne inspirerende workshop i anledning af Ordblindeugen i uge 40.

Til workshoppen kan du bl.a. blive klogere på hvad ordblindhed er, hvilke udfordringer man kan have som ordblind, hvilke hjælpemidler der er til rådighed og hvordan du som pårørende kan hjælpe en ordblind.

Workshoppen er arrangeret af AOF Center Odense, Nyborg Gymnasium, VUC, Læseklassen, PLC'erne og Nyborg Bibliotek. Efter arrangementet vil det være muligt at besøge arrangørernes stande og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vil fortælle om de enkelte værktøjer og hjælpemidler, og der vil være elever, som demonstrerer, hvordan de bruges.

Tid, sted og tilmelding

Arrangementet finder sted torsdag 1. oktober kl. 18-20 i Aktivitetshuset, Sprotoften 1, 5800 Nyborg.

Da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet.

Ordblindeugen

Ordblindeugen er en fast tilbagevendende begivenhed, der finder sted hvert år i uge 40. Her sætter uddannelsesinstitutioner, biblioteker og andre aktører fokus på ordblindhed og hjælpemidler til ordblinde sammen med de landsdækkende organisationer Nota, Dysleksisforeningen i Danmark og Netværkslokomotivet.

Vi håber, du har lyst til at komme med, når AOF Center Odense, Nyborg Gymnasium, VUC, Læseklassen, PLC’erne og Nyborg Bibliotek sætter fokus på Ordblindeugen i Nyborg gennem en række fysiske arrangementer.

Du kan se alle arrangementerne via dette link!

Vi tager naturligvis højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. coronasmitte

Nyborg Kommune, Nyborg Gymnasium, HF VUC Fyn, AOF, Nyborg Bibliotek