Arrangementer for børn

Året rundt tilbyder vi sjove og lærerige arrangementer for børn og deres voksne. Det kan være alt fra børneteater og højtlæsning til kreative workshops og konkurrencer. Læs mere om vores fast tilbagevendende arrangementer for børn og deres voksne herunder.

Højtlæsning

Højtlæsning er en essentiel del af vores arrangementer, og det er videnskabeligt bevist, at det styrker børns hjerner og læring af få læst højt hver dag. Derfor tilbyder vi højtlæsning for børn ved flere lejligheder året rundt. 

Børneteater

Danmark har i mange årtier brilleret på børneteaterområdet, og derfor byder vi flere gange om året på gratis børneteater for børn og deres voksne, så I sammen kan få en sjov, underholdende, rørende og berigende oplevelse sammen - en oplevelse, der giver plads til eftertanke.

Se eventuelle fremtidige børneteaterforestillinger via dette link (åbner internt indhold)

Weekendsjov

Hver weekend i perioden oktober-marts er der weekendsjov for børn og deres voksne. Her har du mulighed for at udfolde din kreativitet, når vi stiller materialer og inspiration til rådighed, mens vi på udvalgte lørdage eller søndage får besøg udefra af kreative eksperter eller fagpersoner, der underholder, laver workshops, fortæller om dyr og meget andet.

Tossede Tirsdage

Hvert år i sommerferien inviterer Nyborg Bibliotek og Nyborg Kommune til gratis underholdning hver tirsdag i juli for børn og deres voksne på "Den Grønne". 

Flere tusinde børn gæster årligt de Tossede Tirsdage, hvor du kan opleve teater, musik, klovnerier og meget andet.

Programmet for Tossede Tirsdage offentliggøres her på hjemmesiden omkring juni.

Skovnissen Posse

Hvert år fra slutningen af november og frem til jul flytter Skovnissen Posse ind i sin hytte i juleskoven bag Nyborg Bibliotek. Her får han besøg af forskellige dyr og fortæller historier og julerim.

Programmet for Skovnissen Posse offentliggøres her på hjemmesiden i efteråret.

De fælles kulturprojekter

Foruden vores egne arrangementer deltager Nyborg Bibliotek i Nyborg Kommunes årligt tilbagevendende fælles kulturprojekter, hvor vi birdrager med forskellige arrangementer og aktiviteter for børn, unge og voksne. Læs mere via nedenstående titler, der alle linker til eksternt indhold i nye vinduer.

Hold dig opdateret

Du kan altid holde dig opdateret om vores kommende arrangementer her på hjemmesiden under "Det Sker" via dette link (åbner internt indhold), eller på vores Facebook via dette link (åbner internt indhold).