Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag og Debat

Forfattermøde om "Bibelen for nysgerrige"

15.12.21
Mød Nyborg-illustratoren Lars Vegas Nielsen og forfatter Sara Nørholm, der fortæller om arbejdet og tankerne bag deres bog "Bibelen for nysgerrige".

Bibelen genfortalt

Hvordan føles det som forfatter at få en anden til at sætte billeder på sine ord? Og hvilket ansvar føler man som tegner, når man gengiver andres idéer? 

I samtale vil Sara Nørholm og Lars Vegas Nielsen fortælle om processen med at skabe bogen "Bibelen for nysgerrige", om samspillet mellem ord og billeder og om ambitionen bag udgivelsen. 

I bogen genfortæller den tidligere anmelder ved Kristeligt Dagblad, Sara Nørholm, Bibelens historier i forkortede og forenklede udgaver, fortalt så tæt som muligt på den originale danske oversættelse af Bibelen. Hun supplerer løbende bogens 37 fortællinger med leksikale opslag, der sætter væsentlige begreber og fænomener i moderne kontekst.

Bogen er rigt illustreret af den lokale illustrator Lars Vegas Nielsen, som er bosat i Frørup. Han er fast tegner ved Weekendavisens bogtillæg "Bøger" og har illustreret inden for mange forskellige genrer til bl.a. bøger, bogomslag, blade, magasiner og aviser.

Der vil være mulighed for at købe og få signeret bogen efter forfattermødet.

Billetter

Da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet.