Uge 17

Vær med til at mødes om verdensmålene i Uge 17!

07.02.24
Nyborg Bibliotek inviterer dig som borger, forening eller institution til at mødes om verdensmålene rundt om i Nyborg Kommune til verdensmålsugen - Uge17.

I kan eks. invitere på en skraldeindsamlingstur, arrangere en gåtur mod ensomhed, vise hvordan man reparerer tøj, holde åbent hus om vilde haver, planlægge en debat eller et foredrag, arrangere lege eller kreative workshops og meget mere.

Ved at bidrage med en aktivitet kan du være med til at sætte fokus på vigtige emner som fysisk og mental sundhed, bedre vilkår for dyrene og naturen, små klimaforandringer i hverdagen og mere genbrug. Sammen kan vi gøre en forskel og arbejde mod en mere bæredygtig fremtid for vores lokalsamfund og planeten.

Du kan bidrage med en eller flere aktiviteter rundt om i kommunen i Uge17 fra mandag 22. til fredag 26. april og/eller ønske at deltage til Verdensmålsdagen på Nyborg Bibliotek lørdag 27. april kl. 10-14.

Vi gør det sammen

Nyborg Bibliotek lægger rammer til Verdensmålsdagen og står for den samlede kommunikation af ugens program. 

Nyborg Bibliotek bidrager derudover med:

  • Strøm
  • Borde og bænke
  • Telt

Du bidrager med:

  • Aktiviteter (der falder inden for rammen af verdensmålsugen)
  • Udstyr til din aktivitet (teknik m.v.)

Hvis I ønsker at lave arrangementer i løbet af ugen, lægger vi gerne lokaler til på et af vores tre biblioteker. Det kræver, at det er inden for bibliotekets bemandede åbningstid. Skriv til os - så tager vi en nærmere snak om det.

Tilmelding

>>> Tilmeld dig via dette link senest 10. marts 2024. <<<

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du skrive til Mathias Lyngs på maml@nyborg.dk

Om Uge17

Verdensmålsugen ”Uge17” løb af stablen første gang i 2023, hvor mere end halvdelen af Danmarks folkebiblioteker arrangerede lokale verdensmålsuger. Sidste år bidrog 13 lokale aktører fra Nyborg Kommune til at sætte fokus på verdensmålene sammen med Nyborg Bibliotek.