Zinio

Sådan bruger du Zinio

OBS: D. 27. juni skifter Zinio navn til RB Digital. Efter d. 27. juni vil du derfor blive bedt om at hente den nye "RB Digital" app, når du åbner din "Zinio for libraries" app.

Som låner på Nyborg Bibliotek har du gratis adgang til Zinio. Zinio giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone.

 • Som bibliotekslåner har du adgang til 343 af de mest populære magasiner.
 • Nyeste udgave af et magasin udkommer på Zinio samtidig med den trykte version.
 • Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.
 • Zinio kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Nyborg Kommune og er registreret som låner på Nyborg Bibliotek.  Men alle (uanset bopæl) er velkomne til at møde op på biblioteket og benytte basen fra en af vores computere. 

Sådan gør du

 1. Klik på linket her Log in på zinio
 2. Opret et Zinio login (Zinio bibliotekskonto) vælg Nyborg Bibliotek, når du bliver spurgt.
 3. Søg og udvælg det/de magasiner du gerne vil læse.
 4. Hvis du sidder på en PC kan du læse med det samme. 
 5. Hvis du gerne vil læse dem på fx en iPad/iPhone/Kindle/Fire HD/Nook/Android og lignende, skal du nu vælge "Check out" og gå til punkt 6. 
 6. Download den app, der hedder Zinio for libraries. Her logger du ind med dit Zinio log in (se punkt 2) og vælg "Danmark" og "Danskernes Digitale Bibliotek" som dit bibliotek.  
 7. Bemærk at du i app´en kun kan læse magasiner, som du allerede har udvalgt i Zinio på en PC. For at vælge nye magasiner skal du altså stadig logge dig ind på din Zinio konto på en PC via linket på bibliotekets hjemmeside og her "checke" magasinerne ud.

Se en introduktionsvideo her