Inspiration til bogelskere

08.04.21
Er du klar på en særlig og social læseoplevelse? Leder du efter inspiration til den næste bog, du skal læse? Eller savner du bare et sted at tale om litteratur? Så er vores arrangementer Fælleslæsning Online og BogSnak lige noget for dig.

Fælleslæsning Online

Få dig en særlig og social læseoplevelse til vores online fællelæsning, hvor vi sammen får en novelle læst højt, som vi efterfølgende skal tale om. Det bliver hyggeligt og giver mulighed for at mødes på afstand. 

Det kræver ingen forberedelse at være med, og alle kan deltage, for til fælleslæsning findes der hverken rigtigt eller forkert. Det handler om at dele de tanker og følelser, vi får undervejs.

Fælleslæsningerne finder sted...

BogSnak

Hvad læser du i øjeblikket og hvad læser vi? Lad os inspirere hinanden til BogSnak online - en lille times fælles hyggesnak i bøgernes univers.

Vi mødes online for at snakke om bøger, hvad end det er anbefalinger, sjove anekdoter fra dine læseoplevelser, lærerige bogcitater eller gode fun facts om forfattere og litteraturens verden. Bibliotekaren lægger ud med anbefale nogle titler og derefter er der frit slag fra tasken. Vi glæder os til at høre, hvad du godt kan lide at læse og hvad du har at fortælle.

De kommende BogSnakke finder sted...