Teater og Musik

Tossede Tirsdage: Slabam - Nycirkus og action

Volantes optræder med Slabam
Volantes præsenterer Slabam - et energifyldt show pakket med akrobatik.
I samarbejde med
Nyborg Kommune

Gasværksvej 2
5800 Nyborg
Danmark

Slabam er en energifyldt, tragikomisk og forbløffende publikumsinddragende nycirkus-forestilling, som henvender sig til børn fra ca. 5 år, unge og voksne.

Tre cirkusartister kæmper ihærdigt med at spille deres show men kommer konstant ud for uheld, tekniske problemer og interne stridigheder bag scenetæppet. De gør alle tre deres ypperste for at showet fortsætter uforstyrret for publikum, men de tre artister ender i stedet med at skabe total kaos, hvor backstage og frontstage smelter sammen i et. Det hele kulminerer i en stor finale, med hæsblæsende akrobatik i op til 8 meter højde.

Forestillingen er pakket med cirkeldiscipliner som partner-akrobatik, danse-akrobatik, teeterboard, jonglering, objekt-manipulation, cyr wheel og ethjulet cykling. Alt sammen skarpt koreograferet og udført med højt teknisk niveau i en humoristisk dynamik med publikum, som går lige i lattermusklerne hos både børn og voksne.

Vigtig info

• Arrangementet foregår udendørs, så husk at klæde jer på efter vejret.
  • Publikum skal sidde ned på græsset under arrangementet, så vi anbefaler, at I medbringer klapstole eller tæpper.
  • Mad, drikke og snacks må meget gerne medbringes og nydes før, under og efter arrangementet.
  • I tilfælde af regn flyttes arrangementet indendørs til Nyborghallerne, Halvej 1. Det meldes ud her på siden og på Facebook senest kl. 09.30 på dagen. Er du i tvivl, kan du kontakte Nyborg Bibliotek på 6333 7075.

Find vej

Tossede Tirsdage finder sted på "Den Grønne", der ligger langs Glacisstien. Den nærmeste indgang til Glacisstien er ved Gasværksvej 2.

Der er enkelte parkeringspladser ved Gasværksvej 2, og ellers er der en større parkeringsplads ved Dronningensvej, hvorfra der er ca. 5 min gang til Den Grønne.

Kort der viser, hvor Den Grønne ligger.
Den Grønne langs Glacisstien ved Gasværksvej 2.