Uge 17

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Nyborg Bibliotek
Torvet 11
5800 Nyborg
Arrangører
Target
For alle
Særarrangement

Infomøde om Uge17

01.02.23
Vi inviterer lokale aktører, foreninger, organisationer, borgere m.fl. til at mødes om verdensmålene i Uge17 2023.

Sammen om verdensmålene i Uge 17

Vi vil gøre Uge 17 til en årligt tilbagevendende verdensmålsuge, hvor lokale kræfter bidrager til at sætte fokus på bæredygtighed.

Derfor håber vi, at I har lyst til at bidrage med en eller flere aktiviteter og tiltag i løbet af uge 17. Aktiviteterne kan foregå rundt omkring i hele kommunen og må meget gerne være åbne for alle. Det hele munder i Verdensmålsdagen på Nyborg Bibliotek lørdag 29. april kl. 10-16.

Hvad kan I gøre?

Måske gør I allerede noget uden at vide, at det er et verdensmål. Eller måske vil I gerne bidrage, men ved ikke hvordan? Det kan eksempelvis være at samle skrald, få folk til at mødes om sundhed fysisk og mentalt, skabe nyt ud af gamle ting, reparere, gøre haverne vildere etc. Om I vil bidrage selvstændigt eller på tværs af foreninger, er helt op til jer. Ingen kan alt, men alle kan noget.

Du kan se de 17 verdensmål via dette link!

Kom til infomøde onsdag 1. februar kl. 19.00-20.30

Her fortæller vi lidt nærmere om hele projektet og hvad man kan arbejde med inden for de forskellige verdensmål. Derefter vil der være mulighed for at netværke lokale aktører imellem og få gang i idégenereringen.

Vi giver kaffe, hvis du medbringer din egen kop.

Tilmelding

>>> Du kan tilmelde jer infomødet og Uge17 via dette link! <<<

Hvis du ønsker at høre mere på infomødet, inden du beslutter dig for, om du vil bidrage til Uge17, er du også meget velkommen til. Så skriv til Mathias Lyngs på mail maml@nyborg.dk. Har du øndrige spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive til Mathias.

Vi håber at du/I vil være med til at sætte fokus på verdensmålene.

- - - - -

Proejtket Uge17 er blevet til på tværs af folkebiblioteker landet rundt, men vi afholder Uge17 lokalt med lokale aktører og borgere.