Foto: Sofie Amalie Klougart

Mød forfatteren Leonora Christina Skov torsdag 2. september 2021

20.04.21
Leonora Christina Skov er i øjeblikket aktuel med efterfølgeren til "Den, der lever stille", og i den forbindelse har du en enestående mulighed for at komme helt tæt på forfatteren sammen med Nyborg Bibliotek torsdag 2. september.

Det, du kan se frem til

I løbet af aftenen fortæller Leonora Christina Skov om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om tiden efter udgivelsen af ”Den, der lever stille” og om de kapitler i sin historie, hun først har vovet at åbne nu. 

Du kan se frem til et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og de spørgsmål netop du ønsker svar på.

Tid, sted og billetter

Forfattermødet finder sted 
torsdag 2. september
kl. 19-21
på Bastionen

Billetterne koster 90 kr. stykket.

>>> Køb billet her! <<<

”Hvis vi ikke taler om det” 

Da ”Den, der lever stille” udkom i 2018 blev den hurtigt en succes hos både anmelderne og læserne. I boghandlere og biblioteker rundt om i hele Danmark blev bogen revet ned fra hylderne og Leonora Christina Skov blev så eftertragtet, at hun afholdt hele 150 foredrag, hvoraf de fleste var udsolgte. Også ved Nyborg Biblioteks forfattermøde med hende i efteråret 2018 blev billetterne revet væk, og nogle af deltagerne rejste hele vejen fra København til Nyborg, for at opleve hende live. Oven i den store succes og popularitet, modtog hun i 2019 en af Danmarks mest eksklusive litteraturpriser – De Gyldne Laurbær.

Efter nogle hæsblæsende år udkommer hun nu i april med efterfølgeren ”Hvis vi ikke taler om det”. Mens den første bog i høj grad handlede om at genskabe sig selv fra grunden, vil hun i efterfølgeren kredse om at blive til som forfatter; Om drømmen, modstanden, overgrebene, nederlagene, håbet, hjælpen og sejren. Vi ser frem til endnu en aften i selskab med den karismatiske og succesfulde forfatter Leonora Christina Skov.

Arrangementet vil følge regeringens og sundhedsmyndighedernes til den tid gældende retningslinjer og anbefalinger ift. coronasmitte. Hvis der i den henseende skulle ske ændringer i forbindelse med afholdelsen af arrangementet, vil alle deltagere naturligvis blive kontaktet.