Skønlitteratur og Faglitteratur

Gå på opdagelse i vores store samling af skønlitteratur og faglitteratur. Vi har noget for enhver smag.

Skønlitteratur

Hvad end du er til krimi, fantasy, spænding, romantik, historie, slægtsromaner, graphic novels, tegneserier for voksne eller noget helt andet, så har et bredt udvalg af skønlitteratur for alle aldre.

Størstedelen af vores skønlitteratur står opstillet under forfatterens efternavn. Vi hjælper altid gerne med at finde din næste læseoplevelse.

Faglitteratur

Faglitteratur er en til tider overset og undervurderet del af litteraturen, men der er skrevet et utal gode fagbøger om ethvert emne.

Hvad interesserer du dig for? Cykelsport? Biler? Psykologi? Rejser? Dyr? Iværksætteri? Gaming? Madlavning? Noget helt andet?

Der findes faglitteratur om stort set alt - stort som småt - og vores samling af fagbøger spænder bredt. 

Nye materialer

Vi indkøber løbende nye bøger, så vores hylder altid er opdaterede med det nyeste fra litteraturens verden.

Du kan se en liste over vores nyeste materialer via dette link (åbner internt indhold)!

Har vi ikke det, du søger?

I Danmark arbejder alle folkebiblioteker og en lang række forskningsbiblioteker sammen, hvilket bl.a. betyder, at vi kan låne bøger af hinanden.

Så har vi ikke den bog, du søger, er der stor sandsynlighed for, at vi kan skaffe den fra et andet bibliotek.

Du er altid velkommen til at spørge os, men du kan også selv gå på opdagelse i og bestille fra Danmarks samlede bogbestand via bibliotek.dk.

Læs mere om bibliotek.dk via dette link (åbner internt indhold)

E-bøger og lydbøger?

Foretrækker du at læse dine bøger på din tablet eller smartphone? Eller vil du hellere lytte til en bog, mens du er på farten?

Når du er låner hos os og bosiddende i Nyborg Kommune, har du adgang til et væld af e-bøger og lydbøger med bibliotekernes fælles app eReolen.

Læs mere om eReolen via dette link (åbner internt indhold)

På Nyborg Bibliotek har vi også et begrænset udvalg af lydbøger på CD og MP3, og vi bestiller gerne lydbøger hjem til dig.