Lokalhistoriske udgivelser

Udgivelser for jer med interesse for lokalhistorien i Nyborg og omegn

Nyborg Lokalhistoriske Arkiv udgiver årligt den lokalhistoriske kalender.

Kalenderen har hvert år et spændende historisk tema og kan købes på Nyborg Bibliotek samt på Ullerslev og Ørbæk Bibliotekerne for kr. 50,-

Nyborg – før & nu

Nyborg - før og nu er årsskriftet for Nyborg Bibliotek, Nyborg Lokalhistoriske Arkiv, Nyborg Museumsforening og Østfyns Museer i Nyborg. Hver udgave er spækket med artikler om den lokale historie og kulturarv i Nyborg, der er en farverig buket af lokalhistoriske emner. .

Der er selvfølgelig også de obligatoriske årsberetninger fra museum, arkiv og museumsforening.
Årsskriftet koster 148 kr. i løssalg eller følger med ved medlemskab af Nyborg Museumsforening.
Køb bogen i Østfyns Museers webshop, på Nyborg Bibliotek eller på Nyborg Lokalhistoriske Arkiv.

Øvrigt materiale om lokalhistorie

Hvis du er bredt interesseret i lokalhistorie på Fyn, så tag et kig på fynsbibliografien her