Foto: Søren Pagter

Børneteater: "Palle alene i verden" - fredag 3. februar

24.01.23
Kom med til Randers Teaters dukketeaterforestilling for børn fra 6 år og deres voksne fredag 3. marts 2023 kl. 16.00-16.40 på Bastionen.

Nogle gange er alt i verden irriterende og uretfærdigt, lige fra den skrappe mor til klassekammeraterne, der driller. Så ønsker man bare, at de alle vil rejse ad hekkenfeldt til, så man kan være alene i verden og bestemme alting selv. Man kan køre brandbil, flyve flyvemaskine, spise sig mæt i lækre kager fra bagerbutikken og endda få hele legepladsen for sig selv. Det ville være fantastisk! Eller ville det?

Billetter

Billetterne er gratis, men da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet.

Bestil billet via dette link!

Er du forhindret i at komme?

Hvis en eller flere af jer, er forhindret i at komme til forestillingen, må du meget gerne give besked til os på mail bibliotek@nyborg.dk eller på telefon 6333 7075, så en anden kan få glæde af din billet.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail bibliotek@nyborg.dk eller på telefon 6333 7075, hvis du har spørgsmål.