Gratis børnebøger i ferien

26.06.17
Lyt dig gennem ventetiden, flyveturen, regnvejret eller den lange biltur

Så er der dømt underholdnings- og grinegaranti til sommerferien – til når det regner, bilturen, på campingpladsen, eller når Grækenland er keeeedeligt:

• Hvad gør du, når du skal køre langt, rigtig langt?
  • Hvis du er på campingtur, og det regner?
  • Hvis der bare er megakedeligt på den der græske ø?

Lån en GRATIS lydbog her – og vupti, er ventetiden, regnvejret eller bare den helt almindelige (og sunde) feriekedsomhed meget lettere at klare og nyde.

Fakta om kampagnen
Bag læsekampagnen Gratis Børnebøger står syv af landets mest produktive børnebogsforfattere og mikroforlag, der tilsammen har skrevet godt 350 titler: Benni Bødker, Jan Kjær, Henrik Einspor, Morten Dürr, Bo Skjoldborg, Emil Blichfeldt og Ellen Holmboe. I 2015 blev vi nomineret til BØFA-prisen, Børnebibliotekarernes kulturpris. I 2016 blev vi nomineret til Årets Læseinitiativpris af Landsforeningen af Læsepædagoger.