Fucking nedtur

07.10.16
You never walk alone...

Ingen behøver gå alene med svære tanker, følelser eller problemer - heller ikke dig! 

Hvad enten det handler om selvmordstanker, ulykkelig kærlighed, ubehagelige oplevelser, selvskade, ensomhed, mobning, sorg eller sex er der hjælp at hente. Og du kan være helt sikker på, at du er ikke deneneste i verden, der har det svært.
Find gode bøger om det svære ungdomsliv på listen herunder eller tjek nogle af disse online tilbud ud:

  • Dr.dk/tvaers: Her er podcasts og artikler med historier om, af og med unge samt udførlig oversigt over gode steder at få rådgivning indenfor stort set alle emner.
  • Girltalk.dk - Her kan piger få luftet både de svære tanker og følelser, og blive hjulpet gennem livets svære valg og udfordringer via bl.a. gratis chatrådgivning, der har åbent hver aften 18.30-22.30 samt onsdag 11-13.
  • Ungpaalinje.dk - Ung På Linje og Ung Online er et samtaletilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med om deres problemer og oplevelser. Her sidder andre unge klar til at lytte. tlf. 70 12 10 00. 
  • Ungekompasset.dk - her er landets forskellige foreninger og tilbud til psykisk sårbare unge samlet. Få viden om diagnoser, hjælp til rådgivning og oversigt med links til diverse foreninger.
Materialer