Læs aviser og magasiner via biblioteket

22.03.17
Brug bibliotekets digitale tilbud

Du behøver ikke at komme på biblioteket for at læse aviser og magasiner. Som låner på Nyborg Bibliotek har du mulighed for at læse alverdens aviser på Pressreader og en masse lækre magasiner på Zinio. Så drømmer du om at følge med i Washington Post eller Moscow Times, eller vil du bladre i National Geographic, cosmopolitan eller RollingStone, så tjek lige disse tilbud ud:

Elsker du aviser?
Så er Pressreader dit sted. Her får du adgang til mere end 5000 udenlandske aviser fra 100 lande på 60 forskelige sprog. Aviserne kan læses samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet længe før den trykte avis lander i København. Læs via en app'en:  Du kan også læse aviserne på telefon eller tablet ved at downloade Pressreader app'en. Den fås både til Android og iOS (iPhone og iPad) samt Windows 8.  
Log på med cpr-nr. og din pinkode. Log in på Pressreader

Elsker du magasiner?
Så er Zinio dit sted. Zinio giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og en lang række hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone. Du får adgang til 343 af de mest populære magasiner fra hele verden. Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.  Se hvordan du bruger Zinio her