Ny Podcast til Lyrikelskere

24.10.18
LYT er bibliotekernes nye podcast om både ny og gammel lyrik. Hvert afsnit præsenterer et tema og en stribe indslag, der bringer dig tættere på lyrikken.

LYT præsenterer danske digtere gennem personlige samtaler og kan inspirere dig til din næste læseoplevelse.

LYT bringer lyrikken i øjenhøjde, og med LYT får du indblik i digternes maskinrum.

Første afsnit

Første afsnit af LYT handler om hverdagen: Kan man skrive digte om hverdagen og hvorfor er det interessant? Hvordan ser en digters hverdag egentlig ud og hvad er det for en følelse, man kan få som læser, når digter Mads Mygind skriver, at det er "mandag, helt vildt meget mandag" i et digt? Læs mere om første afsnit af LYT og hør afsnittet her.

Hvad er en podcast?

En podcast er lydoptagelser, du kan høre, hvor du vil og når du vil på din mobil, tablet eller computer - en slags radioudsendelse, der aldrig bliver sendt i radioen.

Hvor kan du høre LYT?

Du kan høre podcasten LYT på hjemmesiden lytlyrik.dk, i din podcast-app eller via Apple Podcasts.

LYT er produceret af Silkeborg Bibliotekerne i samarbejde med Vejle Bibliotekerne og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.