Praktikant Hjalte anbefaler "Robinson Crusoe"

I denne uge har vi været så heldige at have Hjalte i praktik, hvor han bl.a. har skrevet denne boganmeldelse til jer.

Resumé

Bogen handler om en dreng, der hedder Robinson Crusoe. Han blev født i England 1962 og hans far var købmand. Robinson kunne virkelig ikke lide at gå skole både fordi han var dårlig til det men også fordi han ikke havde så mange venner. En dag skulle han sige farvel til sin ven, da han skulle ud at rejse på hans fars skib. Vennen spurgte om Robinson Crusoe ville med ud og rejse og uden at tøve sagde han ja uden at sige farvel til hans forældre eller give dem besked. Robinson blev glad og spændt da de begynde at sejle men da de havde sejlet et stykke tid blev de ramt af uvejr og alt dårligt skete efter det…

Vurdering

Bogen var god og spændende, da han skal tage en hel masse vigtige beslutninger og der kommer forskellige problemer hen ad vejen. Dog kan den godt være lidt tung, da det foregår meget det samme sted og der ikke er så meget humor i den. Altså den er ret seriøs.

Personligt vil jeg give den 5 ud af 6 stjerner, da den også er tilpas at læse. Altså ikke alt for svær dialog men heller ikke for nemt. Jeg vil klart anbefale den til folk, der godt kan lide overlevelse og vigtige beslutninger.