Vær med til Læsebingo!

08.09.20
Nu kan du udfordre dig selv med nye spændende læseoplevelser og samtidig være med i lodtrækningen om lækre bogpræmier, når vi skyder gang i læsebingo. Alt du skal gøre er at læse 8 forskellige bøger inden for bingopladens 8 kategorier og aflevere din plade senest 28. januar.

Sådan gør du

• Hent en bingoplade på et af vores tre biblioteker i Nyborg, Ørbæk og Ullerslev eller download den her!
  • Læs/lyt til 8 forskellige bøger, der passer ind i kategorierne på bingopladen.
  • For at kunne skrive en bog på bingopladen, skal du har læst/lyttet til hele bogen.
  • Når din plade er fuld, kan du aflevere den på et af vores tre biblioteker i Nyborg, Ullerslev og Ørbæk senest 28. januar 2021. Vi trækker en vinder på hvert bibliotek.

Vinderne findes ved lodtrækning blandt de korrekt udfyldte plader mandag 1. februar 2021. Vi kontakter dig, hvis du har vundet.

De 8 kategorier er

• En biografi
  • En debutroman
  • En bog udgivet inden for de seneste 3 år
  • En bog skrevet af en forfatter, der har vundet Nordisk Råds Litteraturpris
  • En klassiker
  • En bog skrevet af en udenlandsk forfatter
  • En bog, du har fået anbefalet
  • En bog, hvor emnet er natur (det kan både være skønlitteratur og faglitteratur)

Få inspiration

Du er altid velkommen til at søge inspiration hos os.

Der vil også løbende være udstillinger med relevante bøger, og så kan du i øvrigt finde inspiration her!

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse, og håber du får nogle spændende læseoplevelser.

Klar, parat, LÆS!