VM med Biblioteket

14.06.18
I dag skydes VM i fodbold 2018 i Rusland i gang, og hvis du ikke kan udholde spændingen undervejs, kan vi være behjælpelige med alt fra fodboldlitteratur til fodboldfilm.

Herunder finder du links til nogle af bibliotekets digitale tjenesters fodboldindhold, mens du længere nede på siden kan se forslag til fodboldlitteratur og FIFA spil, som vi har her på Nyborg Bibliotek.

Opvarmning med Filmstriben film, dokumentarfilm og serier om fodbold på Filmstriben (du kan streame tre film om måneden)

"Sommeren 92" se filmen om EM i 1992, hvor det danske fodboldlandshold mod forventning alligevel skal med til EM i Sverige. Kan den udskældte fodboldtræner Ricardo mod alle odds sætte et slagkraftigt mandskab sammen?

Litteratursiden - en række gode læseoplevelser med fodbold i centrum.