Portrætbilleder af Thomas Korsgaard og Merete Pryds Helle
Til venstre: Thomas Korsgaard fotograferet af Les Kaner. Til Højre: Merete Pryds Helle fotograferet af Thomas A.

Mød forfatterne Thomas Korsgaard og Merete Pryds Helle

01.02.19
Dette forår inviterer Nyborg Bibliotek til spændende og berigende forfattermøder med henholdsvis Thomas Korsgaard 28. marts og Merete Pryds Helle 2. maj.

Begge forfattere vil fortælle om deres forfatterskab og du vil efterfølgende have mulighed for at stille spørgsmål.

Thomas Korsgaard

Den talentfulde og anmelderroste unge forfatter Thomas Korsgaard, tog med sin delvist selvbiografiske roman "Hvis der skulle komme et menneske forbi" landet med storm. I 2018 udkom efterfølgeren "En dag vil vi grine af det.

Du kan møde Thomas Korsgaard torsdag 28. marts kl. 19-21 på Østfyns Museer, Stendamsgade 9.

Billeterne koster 90 kr. stykket inklusiv gebyr. Forfattermødet er arrangeret af Nyborg Bibliotek.

Køb billet via dette link.

Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle er en eksperimenterende forfatter med stor stilsikkerhed. Hun fik sit gennembrud med romanen ”Fiske i livets flod” (2000) og har sidenhen skrevet både børnebøger, essays, romaner, radiospil og er en pioner inden for digital litteratur.

Senest har hun skrevet den bedstsælgende roman "Folkets skønhed" fra 2017 og efterfølgeren "Vi kunne alt" fra 2018.

Du kan møde Merete Pryds Helle torsdag 2. maj kl. 19-21 på Bastionen Nyborg.

Køb billet via dette link.