Sikker når du klikker

21.03.17
Få hjælp til din cybersikkerhed

Har du styr på din egen og dine børns sikkerhed på Nettet?

Svindlere og firmaer kan let misbruge dine personlige data på nettet. Vil du undgå, at de bliver brugt på en måde, du ikke ønsker? Din online-identitet er guld værd for firmaer og svindlere, der vil have adgang til dit privatliv. Du vil blive overrasket over hvor meget Google ved om dig.

kampagnesiden hos Forbrugerrdet TÆNK kan du finde en antivirustest, browserguide, privatlivsguide samt en guide om, hvordan du sletter din profil på Google, Facebook, Twitter, Instagram, Dating.dk med flere. OBS: Vær opmærksom på, at hvis du ikke er medlem af TÆNK, skal du afgive dine oplysninger, for at få adgang. Du kan dog altid framelde dig igen.

Se videoer og guides til, hvordan du laver privatlivsindstillinger på Facebook og Google og læs artikler med gode råd og vejledning om sikkerhed og privatliv på internettet.

På Nyborg Bibliotek kan du desuden altid møde op til den Digitale time med Andreas Havelund

Se her bibliotekets litteratur på området: