Verdensbiblioteket

07.09.17
Books in your language e.g. arabic, bosnian, hindi, persian and more

På dansk

På Verdensbiblioteket finder du kultur fra store dele af verden bl.a. Østeuropa, Mellemøsten eller Indien. Der er ubegrænset streaming af film og musik, og du kan også finde en stor samling bøger.  Verdensbiblioteket køber film, bøger og musik på mere end 10 forskellige sprog, så flest mulige sproglige minoriteter kan få gavn af Verdensbiblioteket. Du kan streame alle film og lytte til al musik på Verdensbiblioteket - der er ingen begrænsninger for, hvor meget du må afspille på sitet. Alle, som bor i Danmark, har adgang til Verdensbiblioteket. For at få adgang, skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på et bibliotek i Danmark.

Verdensbiblioteket drives af Det Kgl. Biblioteks Bibliotekscenter for Integration. Det Kgl. Biblioteker understøtter folkebibliotekernes betjening af sproglige minoriteter, og i den forbindelse driver vi Verdensbiblioteket. Med andre ord, er Verdensbibliotekets formål at stille bøger, musik og film til rådighed for sproglige minoriteter.

Log in her

In english

• Verdensbiblioteket is the world’s first digital library of world culture. They have a huge collection of movies, music and articles.
  • Verdensbiblioteket offers free streaming of full-length movies and albums and provide reviews and articles about literature, movies and music in various languages.
  • The service is free to use for everyone living in Denmark. Verdensbiblioteket is provided by The Royal Danish Library.
  • Have a look here

Questions and comments: If you have problems, questions and comments, feel free to support@verdensbiblioteket.dk.