Ny bog markerer 75-året for kamp i Nyborg

27.08.18
Nyborg Lokalhistoriske Arkiv og Nyborg Bibliotek har udgivet en ny bog om de tyske troppers overraskelsesangreb mod danske soldater i Nyborg den 29. august 1943 – et angreb der kostede 4 danskere livet i Nyborg.

Forfatteren til bogen er John Maalø Larsen, der er læreruddannet og frivillig ved Nyborg Lokalhistoriske Arkiv, og som tidligere har skrevet andre bøger for Nyborg Lokalhistoriske Arkiv – senest bogen ”Gade op og gade ned” om Nyborgs gadenavne. Maalø Larsen har brugt et lille års tid på at indsamle de fornødne kilder til arkivets spændende nye bog om det voldsomme angreb i 1943.

Bogen koster 199 kr., og kan købes på Nyborg Lokalhistoriske Arkiv, Nyborg Bibliotek og i Bog og Idé Nyborg.

Læs også Fyens Stiftstidendes artikel om den nye bog her.